LotteryTicketOnline.info :
     USA Powerball  |  Mega Millions  |  Euro Millions  |  SuperEnalotto  |  EuroJackpot

Luaj lotari të shkëlqyera në internet.

Në secilën nga këto lojëra me numra mund të fitoni shumë para. Thjesht blini kompaninë për çdo llotari në internet pa u larguar nga shtëpia.PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

EuroMilionat në Internet

Lojë evropiane me numra, është tërhequr 5 nga 50 numra dhe dy numra nga 1 në 12. Akumulimi më i ulët është 15 milion. Shorti i Miliona Euro zhvillohet çdo të martë dhe të premte në orën 21:25. Çmimi kryesor ishte 190 milion euro.

Euro Millions Rezultatet
04.10.2022:   03 * 18 * 28 * 42 * 43    Stars 3 & 12
Blej EuroMillions online.
Play the biggest USA Lotteries

Topi i Fuqisë në Internet

Ajo figuron në lotarinë amerikane ku mund të fitoni miliona dollarë. Vizatohen 5 numra prej 69 (topa të bardhë) dhe një numri të Vizatimeve të 26-të Ball Ball mbahen të Mërkurën dhe të Shtunën në mbrëmje në 10:59 pasdite. Koha Lindore. Powerball prodhoi çmim i parë më i madh në histori i lotarisë; çmim i parë 1.586 miliard dollarë u nda nga tre bileta.

Powerball Rezultatet
05.10.2022:   26 * 30 * 33 * 37 * 62    Powerball 06
Blej Powerball online.
Play the biggest USA Lotteries

Mega Miliona në Internet

Lojë me numra me Sh.B.A. Duhet të shënojë 5 numra me 70 dhe një Mega Ball të Minimumit të 25-të Fito një 12 milion USD. Lotaria Mega Millions: Çdo të martë dhe të premte. Bileta e vetme fiton çmim rekord $ 1.537 miliardë dollarë Mega Millions në Karolinën e Jugut (SHBA).

Mega Millions Rezultatet
04.10.2022:   15 * 18 * 25 * 33 * 38    Mega Millions 25
Blej Mega Millions online.
PlaySuperEna and win up to 150 million

SuperEnalotto në internet

Loja italiane me numra ka ekzistuar që nga viti 1997. Shortet e SuperEnalotto zhvillohen çdo të martë, të enjte dhe të shtunë. Vizatuar është 6 nga 90 numra. Aktualisht, fitorja më e madhe është SuperEnalotto mbi 209 160 441,54 euro.

SuperEnalotto Rezultatet
06.10.2022:   10 * 20 * 28 * 62 * 70 * 87 (59)
Blej SuperEnalotto online.
PlayUKlottery.com - win up to 42 million Pounds

Lotto në Mbretërinë e Bashkuar

6 numra janë tërhequr nga 59, dhe një numër shtesë i 69 numrave të mbetur. Vizatimet mbahen çdo të mërkurë dhe të shtunë.
Blej UK Lotto online.


Luaj Oz Lotto

Lotari Australiane, duhet të zgjidhni 7 nga 45 numra. Jackpot është me 2 milion dollarë, fitorja më e madhe ishte mbi 106 milion dollarë. Vizatimet bëhen çdo të martë.
Blej OZ Lotto online.


Luaj Powerball Oz

Lojë me numra në Australi. Duhet të zgjidhni 7 numra nga 35 dhe 1 në 20. Vizaton çdo të enjte.
Blej OZ Powerball online.


Valid HTML 4.0 TransitionalYour language:

en    de    af    fr    es    ru    da    ro    it    tr    hr    fi    nl    lt    

bg    sl    pt    id    sv    sk    no    hu    cs    ar    uk    el    tl    

et    lv    sr    be    sq    ca    gl    ht    hi    is    ja    ko    mk    

ms    mt    fa    sw    th    vi    cy    yi       Lotto Links

Play the Italian lottery!
Copyright 2010-2022 by LotteryTicketOnline.info